Store


AquaPlay 616, Aqualand med sluss

AquaPlay 616, Aqualand med sluss AquaPlay 616, Aqualand med sluss - Denna sajt visar webbhandelns bästa samt billigaste produktsortiment innehållande Utomhusleksaker. Välkommen in och handla en AquaPlay 616, Aqualand med sluss på en gång!

Det här bärbr knlsystemet av AquPly hr en sluss & en hmn. I hmnen lstr krnen continern på trnsportbåten som sedn kn åk upp i slussen med hjälp v pumpen.

Vi utför det enkelt och snabbt att handla Utomhusleksaker till förmånligaste varupris. AquaPlay 616, Aqualand med sluss är inte alls ett särfall. E-handlaren vilket saluför följande produkt är certifierad för e-handel.

Genom tt vev på pddeln sätts vttnet i rörelse & för båtrn frmåt. Amfibiebilen kn kör över rmpen av lnd till vtten & sedn upp igen på ndr sidn. Vill du t med er slussboxen är de br tt fäll ihop den, hndtget gör den lätt tt bär med sig. Den är även lätt tt bygg ut med ndr delr eller system av AquPly. En mfibietruck med continer & en continerbåt med continer ingår även. Storlek 88 x 50cm Från tre år. tre års grnti. ...läs mer...

Lägsta pris: 499 kr
 

Fler fina Utomhusleksaker under 499 kr

Mer leksaker i kategorin Utomhusleksaker

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar AquaPlay 616, Aqualand med sluss

 
 

Leksaker för småfolket