Store


Babblarna, Vi är Babblarna - Bäddset Vagga 70 x 80 cm

Babblarna, Vi är Babblarna - Bäddset Vagga 70 x 80 cm Babblarna, Vi. Om du planerat handla just denna varan har du kommit till rätt ställe. På vår site har vi fina och även billiga Pedagogiska leksaker från nätets samtliga nätbutiker.

Häng med Bbblrn in i drömmrns lnd med de här fin & mysig bäddset till vggn. Setet är tillverkt i ekologiskt bomull & tvätts i 60 grder.

Säker shopping. Hos oss hittar du endast nätbutiker vilka har villkor och Pedagogiska leksaker. Samtliga av våra internetvaruhus har godkända betalalternativ.

Mått: 70 x 80 + 25 x 38 centimeter Från 0 månderBbblrn är så mycket mer än ett gäng skojig sötnosr. Bbblrn är väl genomtänkt språkträning. Inte br för tt de fktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utn för tt de gör de utn tt mn tänker på det. I leken med Bbblrn, Bbblrns nmn & ders speciell sätt tt prt, så utveckls språket. Den pedgogisk språkträningen riktr sig till brn i tidigt språkutveckling. Bbblrn älsks v ll & det fin är tt vrken brn eller vuxn tänker på tt de är just språkträning de hndlr om i leken & äventyren i Bbblrns värld. Så säg hej till ll Bbblrn & t med dem på äventyr! Underbr & rolig för lek & språkträning. ...läs mer...

Lägsta pris: 229 kr
 

Fler fina Pedagogiska leksaker under 229 kr

Mer leksaker i kategorin Pedagogiska leksaker

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Babblarna, Vi är Babblarna - Bäddset Vagga 70 x 80 cm

 
 

Leksaker för småfolket