Store


Babblarna, Spjälsängsskydd 360 x 28 cm

Babblarna, Spjälsängsskydd 360 x 28 cm Kom hit och och överraskas över varupriset för Babblarna, Spjälsängsskydd 360 x 28 cm. Denna sajt garanterar lägsta pris samt störst varuutbud. På vår sajt ni glada!

Häng med Bbblrn in i drömmrns lnd med de här fin & mjuk spjälsängsskyddet. Skyddet är tillverkt i ekologiskt bomull & tvätts i 40 grder.

Följande artikel är strikt utvald samt är av högsta kvalitet. Vår butik kan utlova att ni kan bli nöjd när du skaffar just denna leksak.

Mått: 360 x 28 cmBbblrn är så mycket mer än ett gäng skojig sötnosr. Bbblrn är väl genomtänkt språkträning. Inte br för tt de fktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utn för tt de gör de utn tt mn tänker på det. I leken med Bbblrn, Bbblrns nmn & ders speciell sätt tt prt, så utveckls språket. Den pedgogisk språkträningen riktr sig till brn i tidigt språkutveckling. Bbblrn älsks v ll & det fin är tt vrken brn eller vuxn tänker på tt de är just språkträning de hndlr om i leken & äventyren i Bbblrns värld. Så säg hej till ll Bbblrn & t med dem på äventyr! Underbr & rolig för lek & språkträning. ...läs mer...

Lägsta pris: 299 kr
 

Fler fina Pedagogiska leksaker under 299 kr

Mer leksaker i kategorin Pedagogiska leksaker

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Babblarna, Spjälsängsskydd 360 x 28 cm

 
 

Leksaker för småfolket