Store


Godisdrottning-dräkt

Godisdrottning-dräkt Godisdrottning-dräkt - Denna nätbutik kan erbjuda Sveriges alla kändaste Maskeradkläder för barn. Vår butik erbjuder brett varuutbud billiga Maskeradkläder för barn. Glid in och handla en egen Godisdrottning-dräkt.

Bli ett färgstrkt inslg på mskerden med den här smskig Godisdrottning-dräkten! Livstycket på klänningen är gjort v ltex & är försett med motiv i form v blnd nnt klubbor, glss & cupckes. Innehåller: Godisdrottning-klänning & ltex-livstycke.

Känn dig på bra humör att ni trillat in i denna site. Vår site kan visa branchens modernaste & bästa utbud av Maskeradkläder för barn till dig & dina ungar.

Godisdrottning-dräkten innehåller en söt tubtopp som är mestdels ros, smt en kjol med fler olik lger i olik färger: lil, gult, grönt & ros. Det följer även med genomskinlig spännen till toppen som kn fästs i den om du inte gillr tubtopp-formtet. Livstycket med bildern är designd så tt en 3D-effekt uppstår! Du kommer vr söt som godis i den här unik klänningen!. ...läs mer...

Lägsta pris: 369 kr
 

Fler fina Maskeradkläder för barn under 369 kr

Mer leksaker i kategorin Maskeradkläder för barn

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Godisdrottning-dräkt

 
 

Leksaker för småfolket