Store


Flygkapten andra världskriget-dräkt

Flygkapten andra världskriget-dräkt Flygkapten andra världskriget-dräkt - Passa på att införskaffa just den här varan för billigaste pris. Vi har för jämnan låga varupriser och Nordens mest etablerade produktutbud! - Maskeradkläder för barn.

Den här elegnt dräkten föreställer en kpten i de brittisk flygvpnet av ndr världskriget. Det är en vncerd & ståtlig uniform som pssr utmärkt till en mskerd såväl som till en filminspelning eller liknnde.

Denna shop utför det lättsamt att lägga pengar på Maskeradkläder för barn för förmånligaste varupriser. Flygkapten andra världskriget-dräkt är inte alls ett särfall. E-handlaren som erbjuder just denna produkt är certifierad för e-handel.

Med den får du en tydlig utklädnd som de är lätt tt se br ut i! Dräkten innehåller: Byxor Uniformsjck Möss Slips I uniformen ingår mrinblå byxor & en liknande uniformsjck med silverränder på mnschettern. Den hr blnd nnt märken som ger den en utentisk look. Även ett blått skärp med metllspänne ingår, smt en blå slips & en blå möss med märke frmtill. ...läs mer...

Lägsta pris: 389 kr
 

Fler fina Maskeradkläder för barn under 389 kr

Mer leksaker i kategorin Maskeradkläder för barn

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Flygkapten andra världskriget-dräkt

 
 

Leksaker för småfolket