Store


Flygkapten andra världskriget-dräkt

Flygkapten andra världskriget-dräkt Kom in och jämför prislappen för Flygkapten andra världskriget-dräkt. Denna sajt garanterar förmånligaste pris samt maffigast produktutbud. Vi garanterar att ni nöjda!

Den här elegnt dräkten föreställer en kpten i de brittisk flygvpnet av ndr världskriget. Det är en vncerd & ståtlig uniform som pssr utmärkt till en mskerd såväl som till en filminspelning eller liknnde.

Ingen annan webbshopp kommer framföra lika många Maskeradkläder för barn som vår sajt. Titta hit till vårt sortiment var gång du ska spendera pengar på barnprodukter åt ditt barn. Vår butik kommer ständigt tillhandahålla de leksaker du trånar efter.

Med den får du en tydlig utklädnd som de är lätt tt se br ut i! Dräkten innehåller: Byxor Uniformsjck Möss Slips I uniformen ingår mrinblå byxor & en liknande uniformsjck med silverränder på mnschettern. Den hr blnd nnt märken som ger den en utentisk look. Även ett blått skärp med metllspänne ingår, smt en blå slips & en blå möss med märke frmtill. ...läs mer...

Lägsta pris: 389 kr
 

Fler fina Maskeradkläder för barn under 389 kr

Mer leksaker i kategorin Maskeradkläder för barn

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Flygkapten andra världskriget-dräkt

 
 

Leksaker för småfolket