Store


Flygkapten andra världskriget-dräkt

Flygkapten andra världskriget-dräkt Flygkapten andra världskriget-dräkt - Bara denna hemsida kan erbjuda denna vara till samma pris som som vår shop. Kom in och spana in butikens stora produktutbud nu! - Maskeradkläder för barn.

Den här elegnt dräkten föreställer en kpten i de brittisk flygvpnet av ndr världskriget. Det är en vncerd & ståtlig uniform som pssr utmärkt till en mskerd såväl som till en filminspelning eller liknnde.

Ingen annan hemsida kommer synliggöra samma antal Maskeradkläder för barn som denna sajt. Glid in till vår sajt varenda gång du vill anskaffa barnprodukter åt ditt barn. Vår shop kommer för jämnan tillhandahålla alla artiklar ni alltid velat köpa.

Med den får du en tydlig utklädnd som de är lätt tt se br ut i! Dräkten innehåller: Byxor Uniformsjck Möss Slips I uniformen ingår mrinblå byxor & en liknande uniformsjck med silverränder på mnschettern. Den hr blnd nnt märken som ger den en utentisk look. Även ett blått skärp med metllspänne ingår, smt en blå slips & en blå möss med märke frmtill. ...läs mer...

Lägsta pris: 389 kr
 

Fler fina Maskeradkläder för barn under 389 kr

Mer leksaker i kategorin Maskeradkläder för barn

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Flygkapten andra världskriget-dräkt

 
 

Leksaker för småfolket