Store


Lego City Adventskalender (2014) 60063

Lego City Adventskalender (2014) 60063 Lego City - Skaffa denna artikeln till bästa pris! Se mer från varan innan ni handlar. Du kan nu få en bra deal.

Räkn ner till julen med LEGO® City Adventsklender. Det är en perfekt gåv med 7 minifigurer, en snögubbe, klkon, släde med mer.

Ni har väl inte missat att vi har fler liknande varor. Se under texten här på sidan. Här visas det vilka vi antar kan vara intressant för dig.

Gör var och varannan dg till ett festligt byggäventyr när du räknr ner till julen med LEGO® City Adventsklender! Låt pojken skick ett brev till tomten, bygg en snögubbe, besök julmrknden & åk skridskor med en vän. Lek med en tidig julklpp i form v en nk byggd v LEGO®-bitr. Hjälp polisen tt bygg en grym släde för tt fång skurken som hr stulit presentern. Sedn är de dgs för julfirnde: byt julklppr runt julgrnen & få besök v en mycket speciell gäst ? vem nu de kn vr som kommer på julfton. Uppgifter om Lego City Adventsklender (2014) 60063 Innehåller 7 minifigurer med tillhörnde tillbehör: en pojke, en kvinn, en tjej, en skurk, 2 poliser & tomten. Innehåller även en brevlåd, en grod, en snögubbe, ett kkft med 2 muggr & en pj, ett mtft med frukt & grönsker, ett fönster med dekortioner, en vgn med bguette, en ktpult med 3 snöbollr, en LEGO®-nk, en hund med ben, en polisscooter med släde, ett mtbord med klkon, 2 gls, en flsk, 2 julklppr & en trehjuling. Tillbehör är blnd nnt ett brev, en croissnt, skidskor, sedlr, en megfon, en väsk, juldekortioner, en kopp, hndfängsel, tomtens säck & en kk. Skick ett brev till tomten. Bygg en nk v LEGO®-bitr. Orgniser ett julfirnde. Byt julklppr runt grnen. ...läs mer...

Lägsta pris: 249 kr
 

Fler fina Lego under 249 kr

Mer leksaker i kategorin Lego

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Lego City Adventskalender (2014) 60063

 
 

Leksaker för småfolket