Store


Bäddset Spjälsäng, prickigt

Bäddset Spjälsäng, prickigt Bäddset Spjälsäng, - Den här artikeln har noga valts ut just för att den håller topp standard. Du kan hitta samtliga produkter på avdelningen Dockor, hästar & djur.

Det här är ett mysigt röd-vitt prickigt bäddsett som pssr brnens docksängr! Det här täcket är tänkt för docksängr - men kn självklrt funger som ett myslkn för brnen om de så vill! Det här bäddsettet hr en fin vit spetsknt som sk ligg längs med den överst täckknten. Det medföljer ett mjukt underlg, en mysig kudde & ett stort gosigt täcke.

Trygg e-handel. Här hittar du uteslutande internetvaruhus som har bra förutsättningar samt Dockor, hästar & djur. Alla internetvaruhus erbjuder kända betalningsalternativ.

Dett bäddsett räkns som docktillbehör. Pssr perfekt till spjälsängen av Micki - men även till de flest ndr docksängr med norml mått. Pssr även perfekt till Mickis resespjälsäng. Finns i fler ndr spännnde färger tt beställ hem här på hemsidn! Tål tt tvätts i 30 grder i tvättmskin. Måttet för täcket 47 x 26 cm. Rekommenders av 2 år. ...läs mer...

Lägsta pris: 129 kr
 

Fler fina Dockor, hästar & djur under 129 kr

Mer leksaker i kategorin Dockor, hästar & djur

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Bäddset Spjälsäng, prickigt

 
 

Leksaker för småfolket