Store


Skumfylld Bananman-dräkt

Skumfylld Bananman-dräkt Skumfylld Bananman-dräkt - Hos oss hittar du alla Actionfigurer och annat intressant. Vi tror att just denna varan är den du söker.

Förvndl er till en legendrisk superhjälte av 80-tlet med den härBnnmn-dräkten. Bnnmn vr ursprungligen en brittisk serietidningsserie som gvs ut i börjn v 80-tlet.

Säker e-handel. Alla de shoppar på vår site är accepterad till nätbutik. Samtliga av varuhusen ger även avgiftsfri transport på alla sina Actionfigurer.

Lite senre blev hn en populär figur i tecknd film, & än idg är hn ett stort nmn inom den genren. Det här är en officiellt licensierd mskerddräkt föreställnde Bnnmn, som fångr ll viktig detljer i hns utseende. Innehåller: Msk & mntel, huvudbond, muskel-overll, hndskr & skoöverdrg. Bnnmn-dräkten hr en blå långärmd överdel med skumfylld bröst-, delt-, överrms- & underrmsmuskler. Frmtill nvänds sömmr för tt forma mgmuskler. Vid hlsen finns snörning som skpr en bättre pssform, De liknande rkt skurn blå pyjmsbyxorn hr elstisk midj med sml pssform & är fållde. Den bnngul mnteln sitter ihop med den blå huvudbonden. Löken på lxen är blnd nnt gul skyddshndskr & de gul skoöverdrgen som bärs ovnpå din vnlig skor & hålls på plts med elstisk spännen. En perfekt dräkt för till exempel en mskerd med 80-tlstem. ...läs mer...

Lägsta pris: 519 kr
 

Fler fina Actionfigurer under 519 kr

Mer leksaker i kategorin Actionfigurer

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Skumfylld Bananman-dräkt

 
 

Leksaker för småfolket