Store


Skumfylld Bananman-dräkt

Skumfylld Bananman-dräkt Idag får alla handla Skumfylld Bananman-dräkt mot mycket lågt varupris. Vi har lagt upp ett gigantiskt sortiment som har ständigt bästa priser i kategorin Actionfigurer.

Förvndl er till en legendrisk superhjälte av 80-tlet med den härBnnmn-dräkten. Bnnmn vr ursprungligen en brittisk serietidningsserie som gvs ut i börjn v 80-tlet.

Du har väl inte missat att du kan hitta massa snarlika varor. Sök längst ner på denna sida. Här listar vi det vilka vi tänker oss kan vara intressant för dig.

Lite senre blev hn en populär figur i tecknd film, & än idg är hn ett stort nmn inom den genren. Det här är en officiellt licensierd mskerddräkt föreställnde Bnnmn, som fångr ll viktig detljer i hns utseende. Innehåller: Msk & mntel, huvudbond, muskel-overll, hndskr & skoöverdrg. Bnnmn-dräkten hr en blå långärmd överdel med skumfylld bröst-, delt-, överrms- & underrmsmuskler. Frmtill nvänds sömmr för tt forma mgmuskler. Vid hlsen finns snörning som skpr en bättre pssform, De liknande rkt skurn blå pyjmsbyxorn hr elstisk midj med sml pssform & är fållde. Den bnngul mnteln sitter ihop med den blå huvudbonden. Löken på lxen är blnd nnt gul skyddshndskr & de gul skoöverdrgen som bärs ovnpå din vnlig skor & hålls på plts med elstisk spännen. En perfekt dräkt för till exempel en mskerd med 80-tlstem. ...läs mer...

Lägsta pris: 518 kr
 

Fler fina Actionfigurer under 518 kr

Mer leksaker i kategorin Actionfigurer

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Skumfylld Bananman-dräkt

 
 

Leksaker för småfolket