Store


TFKJoggster Adventure Fossil 2018

TFKJoggster Adventure Fossil 2018 TFKJoggster Adventure Fossil 2018 - Just den här produkten är handplockad. Butikens Barnvagnar & tillbehör transporteras säkert och billigt}!

Joggster Adventure Fossil 2018 är en pålitlig & npssd llroundvgn som pssr lik br i stn som i tuffre terräng. Med den här ny & förbättrde modellen står Joggster Adventure redo tt följ med på var och varannan frtfyllt äventyr, även på joggingturen.

Ni har väl inte missat att det finns flertalet jämförbara varor. Spana längst ner här på sidan. Här visas sånt som vi hoppas kan vara det du söker efter.

Chssit är tillverkt i luminium & grundkonstruktionen är svetsd. De flest delr i chssit är skruvde vilket medför hög driftsäkerhet. Hög kvlitet är vd denn vgn känneteckns v. Bkxeln är dämpd med skönt gung som sväljer ojämnheter riktigt br. Justerbrt hndtg i höjdled, med knäleder. På båd sidor om vgnen finns små förvringsväskor med drgkedj. Joggster Adventure hr lufthjul tillsmmns med chssidämning vilket är en oslgbr kombo. Hjulen mäter 12'' både frm & bk & frmhjulet är svängbrt men går även tt lås i fst läge. Likt ll vgnr av TFK så hr Joggster Adventure skivbromsr på båd bkhjulen av tysk Weber, vilket ser till så du kn broms i en nedförsbcke. Prkeringslåsfunktion finns också så tt vgnen förblir bromsd. Vgnen hr frmåtvänd sittdel som är rekommenderd av c sex månder. Sittdelen är mjuk & ombond & fotstödet är ställbrt i två olik lägen. Ryggen fälls steglöst med rem bktill ner till fullt liggläge. Insidn där brnet sitter är klädd i vddert memory fom-liknnde mteril som är svlt på sommren (klls AirGo). ...läs mer...

Lägsta pris: 6 555 kr
 

Fler fina Barnvagnar & tillbehör under 6 555 kr

Mer leksaker i kategorin Barnvagnar & tillbehör

Ytterligare skoj från Lekmer som matchar TFKJoggster Adventure Fossil 2018

 
 

Leksaker för småfolket