Store


Baby Dan, Grind Guard Me Vit

Baby Dan, Grind Guard Me Vit Baby Dan, Grind Guard Me Vit - Just denna varan har handplockats. Butikernas Barnsäkerhet levereras säkert och billigt}!

Gurd Me - Bby Dn Dett är en helt ny typ v säkerhetsgrind som utomtiskt fälls tillbk när den öppnts. Gurd Me pssr perfekt till öppningr där de inte finns plts för en trditionell grind.

Har du fastnat för denna produkt? Prata om den för dina kompisar enkelt, tryck endast på facebook knappen nedan. Tack för att du berättar om denna produkt.

Den är dessutom nästn osynlig när den inte nvänds. Gurd Me är en extremt flexibel grind som pssr till de llr flest öppningr(både sml & bred). Gurd Me kn monters inuti eller utnför en dörrkrm likså upptill & nertill i en trpp. Grinden kn öppns med en hnd v en vuxen person. Ett smrt 2-stegslåssystem ser till så ett brn inte själv kn öppn grinden. Det är mycket enkelt tt monter Gurd Me. Det följer med en vståndsbrick som mn monterr grindens beslg på & när mn stt upp dem är de br pnelern som skll fästs. Grinden täcker öppningr på 64,5-89 centimeter om den monters inomhus i en dörrkrm (113,5 centimeter med förlängre - medföljer ej). Smt täcker öppningr på 55-79,5 centimeter om den monters utnför en dörrkrm. Gurd Me är ett hundra procent PVC-fri & överensstämmer med den senste säkerhetsstndrden. Bby Dns grindr är tillverkde i Dnmrk & är v ytterst kvlitet. - Testd & godkänd enligt EN 1930:2011 - Mått: 72 x 14 x tio cm. ...läs mer...

Lägsta pris: 599 kr
 

Fler fina Barnsäkerhet under 599 kr

Mer leksaker i kategorin Barnsäkerhet

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Baby Dan, Grind Guard Me Vit

 
 

Leksaker för småfolket