Store


Celavi, Regnställ med stjärna, Coral

Celavi, Regnställ med stjärna, Coral Celavi, Regnställ med stjärna, Coral - Surfa in och handla just den här varan för lägsta prislappen. Vi visar jämt bra varupriser samt nätets största produktutbud! - Regnkläder.

Ofodrt regnset med byx & jck av dnsk CeLVi. Den korllfärgde jckn är dekorerd med stjärnor på ärmrn & hr hel drgkedj frmtill.

Gillar du den här artikeln? Berätta om produkten till din vän genom att klicka på facebook knappen här nere. Tusen tack för att ni berättar om varan.

Den är även försedd med fleecefodrd krge på insidn, vtgbr huv med tryckknppr, resår runt hndleder, nederknt & frmtill på huvn. Byxorn är långa i midjn med justerbr bredd upptill med en tryckknpp på vrsin sid. Resår runt fotledern & resårbnd under foten. Justerbr hängslen som går tt knäpp i kors om så önsks. Midjebyxor med resår i midjn av storlek 110 (utn hängslen), 3M-reflex på höger ben nertill. CeLVi regnplgg är testde för en vttenpelre på 3000 Tvätt 40 grder, bör ej torktumls. Mteril: 68% polyester, 32% polyurethn. ...läs mer...

Lägsta pris: 424 kr
 

Fler fina Regnkläder under 424 kr

Mer leksaker i kategorin Regnkläder

Ytterligare skoj från Lekmer som matchar Celavi, Regnställ med stjärna, Coral

 
 

Leksaker för småfolket