Store


Elvis-dräkt svart och guldfärgad

Elvis-dräkt svart och guldfärgad Kom in och och överraskas över varupriset på Elvis-dräkt svart och guldfärgad. Här inne garanteras förmånligaste pris med störst sortiment. På vår sajt ni glada!

Vår Elvis-dräkt innehåller en svrt tröj med pljetter, liknande utsvängd byxor, mntel & bälte med lyxmotiv. Lägg till ccessorer för tt uppnå looken du vill h.

Var uppspelt att ni hamnat i vår shop. Hemsidan vill erbjuda branchens modernaste och hetaste utbud innehållande Byxor & tights till dig & dina ungar.

Tröjn bärs som en pullover. Den hr en vdderd krge utsmyckd med guldpljetter. Ärmrn hr också guldpljett-utsmyckningr som glänser. Två krdborrebnd på xlrn gör de möjligt tt sätt fst mnteln ordentligt. Mnschettern är fållde medn nederknten v tröjn inte är det. Byxorn är fållde, hr elstisk midj & även de hr utsmyckningr i form v guldpljetter. Mntelns längd är 29 tum. Den fästs på tröjn med krdborrebnd. På den sitter tygstycken som hänger ner på vrder del och ser ut som en scrf. Det svrt bältet knäpps på ryggen med krdborre. Det hr ett fejkguld-spänne med ett örnformt mönster frmtill. Över- & underkntern på bältet är utsmyckde med guldpljetter. ...läs mer...

Lägsta pris: 448 kr
 

Fler fina Byxor & tights under 448 kr

Mer leksaker i kategorin Byxor & tights

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Elvis-dräkt svart och guldfärgad

 
 

Leksaker för småfolket