Store


Elvis-dräkt svart och guldfärgad

Elvis-dräkt svart och guldfärgad Kliv på och och häpna över prislappen för Elvis-dräkt svart och guldfärgad. Vår butik garanterar bästa pris med störst produktsortiment. Kom in så blir du nöjd!

Vår Elvis-dräkt innehåller en svrt tröj med pljetter, liknande utsvängd byxor, mntel & bälte med lyxmotiv. Lägg till ccessorer för tt uppnå looken du vill h.

Känn dig trygg. Alla butiker på vår site är godkända som nätbutik. Samtliga av butikerna ger dessutom gratis leverans på alla sina Byxor & tights.

Tröjn bärs som en pullover. Den hr en vdderd krge utsmyckd med guldpljetter. Ärmrn hr också guldpljett-utsmyckningr som glänser. Två krdborrebnd på xlrn gör de möjligt tt sätt fst mnteln ordentligt. Mnschettern är fållde medn nederknten v tröjn inte är det. Byxorn är fållde, hr elstisk midj & även de hr utsmyckningr i form v guldpljetter. Mntelns längd är 29 tum. Den fästs på tröjn med krdborrebnd. På den sitter tygstycken som hänger ner på vrder del och ser ut som en scrf. Det svrt bältet knäpps på ryggen med krdborre. Det hr ett fejkguld-spänne med ett örnformt mönster frmtill. Över- & underkntern på bältet är utsmyckde med guldpljetter. ...läs mer...

Lägsta pris: 448 kr
 

Fler fina Byxor & tights under 448 kr

Mer leksaker i kategorin Byxor & tights

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Elvis-dräkt svart och guldfärgad

 
 

Leksaker för småfolket