Store


Elvis-dräkt svart och guldfärgad

Elvis-dräkt svart och guldfärgad Elvis-dräkt svart - Vi har ett stort utbud Byxor & tights och andra bra produkter. Vi tror att denna artikeln är det ni söker.

VårElvis-dräktinnehåller en svrt tröj med pljetter, liknande utsvängd byxor, mntel & bälte med lyxmotiv. Lägg till ccessorer för tt uppnå looken du vill h.

Det finns ingen snarlik site kan presentera lika stort antal Byxor & tights som vår hemsida. Kika in till vår butik var gång ni måste inhandla leksaker till ert barn. Denna shop kommer hela tiden lista dom produkter ni alltid velat köpa.

Tröjn bärs som en pullover. Den hr en vdderd krge utsmyckd med guldpljetter. Ärmrn hr också guldpljett-utsmyckningr som glänser. Två krdborrebnd på xlrn gör de möjligt tt sätt fst mnteln ordentligt. Mnschettern är fållde medn nederknten v tröjn inte är det. Byxorn är fållde, hr elstisk midj & även de hr utsmyckningr i form v guldpljetter. Mntelns längd är 29 tum. Den fästs på tröjn med krdborrebnd. På den sitter tygstycken som hänger ner på vrder del och ser ut som en scrf. Det svrt bältet knäpps på ryggen med krdborre. Det hr ett fejkguld-spänne med ett örnformt mönster frmtill. Över- & underkntern på bältet är utsmyckde med guldpljetter. ...läs mer...

Lägsta pris: 388 kr
 

Fler fina Byxor & tights under 388 kr

Mer leksaker i kategorin Byxor & tights

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Elvis-dräkt svart och guldfärgad

 
 

Leksaker för småfolket