Store


Elvis-dräkt svart och guldfärgad

Elvis-dräkt svart och guldfärgad Elvis-dräkt svart och guldfärgad - Vår site kan erbjuda webbhandelns alla kändaste Byxor & tights. Vår site säljer gigantiskt sortiment billiga Byxor & tights. Välkommen in för att köpa en ny Elvis-dräkt svart och guldfärgad.

Vår Elvis-dräkt innehåller en svrt tröj med pljetter, liknande utsvängd byxor, mntel & bälte med lyxmotiv. Lägg till ccessorer för tt uppnå looken du vill h.

Hitta till vår site igen. Spara vår hemsida i dina favoriter. Använd oss som ditt medel för att enkelt handla Byxor & tights till bästa pris.

Tröjn bärs som en pullover. Den hr en vdderd krge utsmyckd med guldpljetter. Ärmrn hr också guldpljett-utsmyckningr som glänser. Två krdborrebnd på xlrn gör de möjligt tt sätt fst mnteln ordentligt. Mnschettern är fållde medn nederknten v tröjn inte är det. Byxorn är fållde, hr elstisk midj & även de hr utsmyckningr i form v guldpljetter. Mntelns längd är 29 tum. Den fästs på tröjn med krdborrebnd. På den sitter tygstycken som hänger ner på vrder del och ser ut som en scrf. Det svrt bältet knäpps på ryggen med krdborre. Det hr ett fejkguld-spänne med ett örnformt mönster frmtill. Över- & underkntern på bältet är utsmyckde med guldpljetter. ...läs mer...

Lägsta pris: 448 kr
 

Fler fina Byxor & tights under 448 kr

Mer leksaker i kategorin Byxor & tights

Ytterligare skoj från Roliga Prylar som matchar Elvis-dräkt svart och guldfärgad

 
 

Leksaker för småfolket