Store


Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa

Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa - Passa på att shoppa just den här varan för lägsta prislappen. Här inne har hela tiden billiga priser och webbhandelns största varulager! - Barn textilier.

Stilrent & lyxigt spjälskyddÄr fyra cm tjockt, 30 centimeter högt & 360cm långt så ger ett utmärkt skydd för brnet i spjälsängen. All metervr som nvänds i Bby Dns tygprodukter är testd enligt Öko-Tex 100-stndrden.

Var på gott humör att ni landat i denna site. Vår hemsida vill tillhandahålla sveriges mest välsorterade och bästa produktsortiment med Barn textilier till dig & dina barn.

Du behöver därför inte oro er för tt brnet sk få i sig skdlig ämnen när de ligger i sängklädern eller suger på lekmttn. Det finns ing lgstdgde måste på tt tillverkrensk upplys om den exkt smmnsättningen vkemiklier i tyger för brn. Om du väljer textilier som är Öko-Tex-märkt är du dock grnterd tt de inte innehåller ämnen som är eller kn vr llergi eller cncerfrmkllnde eller som orskr skdor på fortplntningssystemet. Öko-Tex är den världslednde hälsomärkningenför textil, & du känner igen den på märket ?Trygg textil?. Mteril: ett hundra procent BomullFyllning: ett hundra procent PolyesterFärg: Ros. ...läs mer...

Lägsta pris: 499 kr
 

Fler fina Barnmöbler under 499 kr

Mer leksaker i kategorin Barnmöbler

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa

 
 

Leksaker för småfolket