Store


Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa

Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa Baby Dan,. Har ni planerat skaffa precis den här artikeln har ni kommit rätt. Hos oss hittar du prima samt prisvärda Barn textilier av mängder med shoppar.

Stilrent & lyxigt spjälskyddÄr fyra cm tjockt, 30 centimeter högt & 360cm långt så ger ett utmärkt skydd för brnet i spjälsängen. All metervr som nvänds i Bby Dns tygprodukter är testd enligt Öko-Tex 100-stndrden.

Vår site utför det enkelt att anskaffa Barn textilier till bra varupriser. Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa är inte alls ett särfall. Affären som har följande artikel är certifierad för e-handel.

Du behöver därför inte oro er för tt brnet sk få i sig skdlig ämnen när de ligger i sängklädern eller suger på lekmttn. Det finns ing lgstdgde måste på tt tillverkrensk upplys om den exkt smmnsättningen vkemiklier i tyger för brn. Om du väljer textilier som är Öko-Tex-märkt är du dock grnterd tt de inte innehåller ämnen som är eller kn vr llergi eller cncerfrmkllnde eller som orskr skdor på fortplntningssystemet. Öko-Tex är den världslednde hälsomärkningenför textil, & du känner igen den på märket ?Trygg textil?. Mteril: ett hundra procent BomullFyllning: ett hundra procent PolyesterFärg: Ros. ...läs mer...

Lägsta pris: 499 kr
 

Fler fina Barnmöbler under 499 kr

Mer leksaker i kategorin Barnmöbler

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Baby Dan, Spjälskydd 4cm Rosa

 
 

Leksaker för småfolket