Store


Aloka, SleepyLight, Ponny

Aloka, SleepyLight, Ponny Kliv in och och överraskas över varupriset på Aloka, SleepyLight, Ponny. Vår hemsida garanterar bästa pris samt störst varulager. På vår sajt ni nöjda!

Denn söt nttlmp är en tidsenlig LED lmp som kn lys i olik färger. Lmpn hr 4 olik funktioner.

Kan du tänka dig att köpa denna produkt? Prata om den till dina vänner genom att klicka på facebook knappen nedan. Tusen tack för att du rekommenderar just denna produkt.

Den först klls "Sleep", då ljuset dämps & ger ett rofyllt ljus vid läggdgs. Den ndr funktioner klls "Timer" & är en funktion som ser till så lmpn slocknr efter en timme. "Rinbow" är den tredje funktionen som ser till så lmpn lyser i olik färger. Den fjärde funktionen ger ett klrt ljus som är perfekt när de är dgs för sgoläsningen! Aloks sleepylight är den perfekt myslmpn för brnrummet, särskilt för de små som älskr ponnys!Kn ställs in i 13 olik färger som viss vr för sig eller som ett färgspel. Specifiktioner:Lmpn lyses upp v dimmbr & flerfärgde LED-lmpor som inte genererr värmeNttlmpn drivs med en lågvoltsdpter (5V)Tillverkd v mycket hållbr krylMått: 16 x 16 x sex cm. ...läs mer...

Lägsta pris: 529 kr
 

Fler fina Barnlampor under 529 kr

Mer leksaker i kategorin Barnlampor

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Aloka, SleepyLight, Ponny

 
 

Leksaker för småfolket