Store


Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Lejon

Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Lejon Aloka SleepyLight, Lejon - Just denna artikeln har bra kvalitet. Nätbutikens Barnlampor levereras enkelt och billigt}!

Denn söt nttlmp är en tidsenlig LED lmp som kn lys i olik färger. Lmpn hr 4 olik funktioner.

Känn dig trygg. Alla de e-handlare vi erbjuder är accepterad som att sälja på produkter internet. Alla ger dessutom fri frakt på alla deras Barnlampor.

Den först klls "Sleep", då ljuset dämps & ger ett rofyllt ljus vid läggdgs. Den ndr funktioner klls "Timer" & är en funktion som ser till så lmpn slocknr efter en timme. "Rinbow" är den tredje funktionen som ser till så lmpn lyser i olik färger. Den fjärde funktionen ger ett klrt ljus som är perfekt när de är dgs för sgoläsningen! Aloks sleepylight är den perfekt myslmpn för brnrummet, särskilt för de små som älskr lejon!Kn ställs in i 13 olik färger som viss vr för sig eller som ett färgspel. Specifiktioner:Lmpn lyses upp v dimmbr & flerfärgde LED-lmpor som inte genererr värmeNttlmpn drivs med en lågvoltsdpter (5V)Tillverkd v mycket hållbr krylMått: 16 x 16 x sex cm. ...läs mer...

Lägsta pris: 449 kr
 

Fler fina Barnlampor under 449 kr

Mer leksaker i kategorin Barnlampor

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Lejon

 
 

Leksaker för småfolket