Store


Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Drake

Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Drake Aloka SleepyLight, Drake - Vår site erbjuder Nordens finaste Barnlampor. Denna nätbutik säljer gigantiskt produktutbud prispressade Barnlampor. Hoppa in för att köpa en Aloka SleepyLight, Drake.

Denn söt nttlmp är en tidsenlig LED lmp som kn lys i olik färger. Lmpn hr 4 olik funktioner.

Våran produkt är noggrant utvald och är av högsta kaliber. Butiken lovar att du kan bli tillfredsställd utifall du köper just denna leksak.

Den först klls "Sleep", då ljuset dämps & ger ett rofyllt ljus vid läggdgs. Den ndr funktioner klls "Timer" & är en funktion som ser till så lmpn slocknr efter en timme. "Rinbow" är den tredje funktionen som ser till så lmpn lyser i olik färger. Den fjärde funktionen ger ett klrt ljus som är perfekt när de är dgs för sgoläsningen! Aloks sleepylight är den perfekt myslmpn för brnrummet, särskilt för de små som älskr drkr!Kn ställs in i 13 olik färger som viss vr för sig eller som ett färgspel. Specifiktioner:Lmpn lyses upp v dimmbr & flerfärgde LED-lmpor som inte genererr värmeNttlmpn drivs med en lågvoltsdpter (5V)Tillverkd v mycket hållbr krylMått: 21 x fem x sex cm. ...läs mer...

Lägsta pris: 479 kr
 

Fler fina Barnlampor under 479 kr

Mer leksaker i kategorin Barnlampor

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Drake

 
 

Leksaker för småfolket