Store


Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Älva

Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Älva Aloka SleepyLight, - Här hittar du ett stort utbud Barnlampor och andra bra produkter. Vi tror att den här artikeln är den du söker.

Denn söt nttlmp är en tidsenlig LED lmp som kn lys i olik färger. Lmpn hr 4 olik funktioner.

Kommer du handla den här produkten? Berätta om denna produkt för din familj genom att klicka på facebook knappen här nere. Tack för att ni berättar om artikeln.

Den först klls "Sleep", då ljuset dämps & ger ett rofyllt ljus vid läggdgs. Den ndr funktioner klls "Timer" & är en funktion som ser till så lmpn slocknr efter en timme. "Rinbow" är den tredje funktionen som ser till så lmpn lyser i olik färger. Den fjärde funktionen ger ett klrt ljus som är perfekt när de är dgs för sgoläsningen! Aloks sleepylight är den perfekt myslmpn för brnrummet, särskilt för de små som älskr älvor!Kn ställs in i 13 olik färger som viss vr för sig eller som ett färgspel. Specifiktioner:Lmpn lyses upp v dimmbr & flerfärgde LED-lmpor som inte genererr värmeNttlmpn drivs med en lågvoltsdpter (5V)Tillverkd v mycket hållbr krylMått: 19 x 16 x sex cm. ...läs mer...

Lägsta pris: 429 kr
 

Fler fina Barnlampor under 429 kr

Mer leksaker i kategorin Barnlampor

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Aloka SleepyLights Aloka SleepyLight, Älva

 
 

Leksaker för småfolket