Store


Baby Dan, Spjälskydd 4cm Ljusblå

Baby Dan, Spjälskydd 4cm Ljusblå Baby Dan, Spjälskydd 4cm Ljusblå - Denna sajt har branschens mest etablerade samt mest prisvärda produktutbud med Barn textilier. Kom in och handla en egen Baby Dan, Spjälskydd 4cm Ljusblå nu!

Stilrent & lyxigt spjälskydd Är fyra cm tjockt, 30 centimeter högt & 360cm långt så ger ett utmärkt skydd för brnet i spjälsängen. All metervr som nvänds i Bby Dns tygprodukter är testd enligt Öko-Tex 100-stndrden.

Var smart. Lägg till denna hemsida i din webbläsare. Utnyttja vår tjänst som ett verktyg för att hitta produkter till rätt pris.

Du behöver därför inte oro er för tt brnet sk få i sig skdlig ämnen när de ligger i sängklädern eller suger på lekmttn. Det finns ing lgstdgde måste på tt tillverkrensk upplys om den exkt smmnsättningen vkemiklier i tyger för brn. Om du väljer textilier som är Öko-Tex-märkt är du dock grnterd tt de inte innehåller ämnen som är eller kn vr llergi eller cncerfrmkllnde eller som orskr skdor på fortplntningssystemet. Öko-Tex är den världslednde hälsomärkningen för textil, & du känner igen den på märket ”Trygg textil”. Mteril: ett hundra procent Bomull Fyllning: ett hundra procent Polyester Färg: Ljusblå. ...läs mer...

Lägsta pris: 499 kr
 

Fler fina Barn textilier under 499 kr

Mer leksaker i kategorin Barn textilier

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Baby Dan, Spjälskydd 4cm Ljusblå

 
 

Leksaker för småfolket