Store


Baby Dan, Spjälskydd 4cm Grå

Baby Dan, Spjälskydd 4cm Grå Baby Dan, - Denna artikeln är speciellt utvald just för att den håller bästa kvalitet. Kolla in fler produkter på avdelningen Barnmöbler.

Stilrent & lyxigt spjälskydd Är fyra cm tjockt, 30 centimeter högt & 360cm långt så ger ett utmärkt skydd för brnet i spjälsängen. Lång text All metervr som nvänds i Bby Dns tygprodukter är testd enligt Öko-Tex 100-stndrden.

Följande vara är personligen utvald och är av högsta kvalitet. Denna sajt lovar att du kan bli tillfredsställd utifall ni skaffar denna leksak.

Du behöver därför inte oro er för tt brnet sk få i sig skdlig ämnen när de ligger i sängklädern eller suger på lekmttn. Det finns ing lgstdgde måste på tt tillverkrensk upplys om den exkt smmnsättningen vkemiklier i tyger för brn. Om du väljer textilier som är Öko-Tex-märkt är du dock grnterd tt de inte innehåller ämnen som är eller kn vr llergi eller cncerfrmkllnde eller som orskr skdor på fortplntningssystemet. Öko-Tex är den världslednde hälsomärkningen för textil, & du känner igen den på märket ¿Trygg textil¿. Mteril: ett hundra procent Bomull Fyllning: ett hundra procent Polyester Färg: Grå. ...läs mer...

Lägsta pris: 499 kr
 

Fler fina Barn textilier under 499 kr

Mer leksaker i kategorin Barn textilier

Ytterligare skoj från Stor&Liten som matchar Baby Dan, Spjälskydd 4cm Grå

 
 

Leksaker för småfolket